+386 2 320 58 03 den@den.si

CamelBak 16 Nahrbtnik MULE 100oz, 12l, Modra

74.92 

KAPACITETA / PROSTORNINA: 9L nahrbtnik + 3L hidracijski meh
TEŽA NAHRBTNIKA: 610g
DIMENZIJE: 45 x 20 x 20,5 cm
HRBTIŠČE: XV (Cross Ventilation), velikost XV hrbtišča 42 cm

Kategorija: Oznaka:

Opis

Trije glavni žepi, manjši notranji žep za telefon, očala ali kamero. Zunanji manjši žep namenjen tovorjenu hitro dostopnih stvari, temu primerno je notranjost dodatno obogatena z žepki za razporeditev orodja, ključev, tlačilke, prigrizkov… Notranjost nahrbtnika je prostorna in dovolj velika za tovorjenje hrane, opreme in oblačil potrebnih za celodnevno turo. Meh je nameščen v ločenem predelu hrbtišča.
Stranski kaveljčki za pritrditev čelade na vrhnji zunanji del nahrbtnika, zunanja hitro dostopna »vreča« za odlaganje oblačil, vetrovke, fotoaparata… Štirje stranski zategovalni trakovi, katerih funkcija je pričvstitev vsebine in sploščitev nahrbrtnika za bolj udobno in nemotečo vožnjo. Pašček za vzratno svetilko z odsevniki.

Nahrbtnik je namenjen daljšim kolesarskim izletom, uporabi v bike parku ali trail parku.

ANTIDOTE meh: Quick Link sistem pritrjevanja, Pokrov meha se zapira z ¼ obrata, hitro snemljiva cev PureFlow s sistemom QuickLink z ustnikom BigBite in HydroLink ventilom za zapiranje pretoka. Nastavki in obešala za sušenje meha. Meh ima doživjensko garancijo za napake ob normalni uporabi.

GARANCIJA: CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee, doživljenjska garancija. Vključuje Camelbak nahrbtnike, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka zaradi uporabe.

Tehnični opis, specifikacije:
KAPACITETA / PROSTORNINA: 9L nahrbtnik + 3L hidracijski meh

TEŽA NAHRBTNIKA: 610g

DIMENZIJE: 45 x 20 x 20,5 cm

HRBTIŠČE: XV (Cross Ventilation), velikost XV hrbtišča 42 cm

LEDVENI PAS: Nastavljiv, odstranljiv

NARAMNICE: Vzdržljive zračne naramnice iz ultra lahke Indipendent Suspension 3D mreže in perforirane pene, pritrdilni prsni trak. Nameščeni odsevniki

MATERIAL: 70D / 210D DIAMOND RIPSTOP NYLON, 70D / 140D BLOCK DOBBY NYLON, 1000ml vodnega stolpca

HIDRACIJSKI MEH VKLJUČEN: DA (CamelBak 3L Antidote QuickLink + BigBite + Ergo HydroLink)

MAGNETNO VODILO CEVI: DA

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “CamelBak 16 Nahrbtnik MULE 100oz, 12l, Modra”


    [recaptcha]