+386 2 320 58 03 den@den.si

Števec Wahoo ELEMNT Bolt Stealth

250.00  229.00 

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Več kot samo lep račnulnik
ELEMNT BOLT v kombinaciji za “out front” nosilcem ustvari veliko gladko površino po kateri zrak lažje drsi in s tem zmanjša upor in moč (vati), ki je potrebna da ohranjate hitrost.

Oblika, ki prereže veter
Stranice so koničasto obikovane, kar omogoče, da je ELEMNT BOLT kar se da aerodinamičen.

Večja berljivost, manjši zračni upor
ELEMNT BOLT je bil oblikovan tako, da je ob enem čim bolj berljiv in ima čim manjši zračni upor. Idealni položaj je kadare je nameščen s pomočjo “out front” nosilca.

QuickLook LED prikaz
ELEMNT BOLT ponuja čisto nov način spremljanja moči. Na en pogled ste ves čas informirani s pomočjo nastavljivih QuickLook LED diod.

Popoln pregled
S pomočjo enostavno dosegljivih stranskih gumbov lahko s samo enim dotikom spreminjate koliko podatkov želite na enem zaslonu prikazati.

100% brezžičen
ELEMNT BOLT je edini resnično brezžični kolesarski računalnik. To pomeni, da vam ga za sinhronizacijo podatkov, nalagnje zemljevidov in posodabljanje dejansko ni potrebno priklapljati na računalnik.

Popolnoma povezan
Z ELEMNT BOLT kolesarskim računalnikom ostanete v stiku tudi kadar ste nedosegljivi. Med kolesarjenjem lahko poiščete prijatelje na kolesih, dobivate elektronsko pošto, sporočila in obvestila s telefona.

Pelji me kamorkoli
ELEMNT BOLT vsa pelje kamorkoli želite! Samo odprite Wahoo ELEMNT aplikacijo kadarkoli na kolesarjenju in vpišite naslov ali ime destinacije. Aplikacija vam bo generirala pot prilagojeno na kolesarje in jo bo vključno z navodili naložila na ELEMNT BOLT računalnik. Pospravite telefon in se podajte na vožnjo. Zdaj vas lahko ELEMNT BOLT popelje resnično kamorkoli.

Navodila za pot
S pomočjo “Take Me Anywhere” funkcije v Wahoo ELEMNT aplikaciji dobivate “Turn-By-Turn” navodila za vse Komoot in Ride With GPS poti, ki so naložene na vašem ELEMNT BOLT računalniku. Poti se samdejno naložijo s samo enim klikom.

Portal “Live Track”
“Live Track” funkcija cam omogoča, da pošljete individualizirano povezavo ljudem, s katerim želite deliti vašo lokacijo. Od začetka do konca vaše vožnje, bo “Live Track” v realnem času posodabljal vašo lokacijo, napredek in metriko. Tako vas lahko vaši bližnji lažje najdejo, trener vas lažje spremlja ali pa se s prijatelji na kolesarjenju lažje najdete.

Kompatibilen z mučenjem
ELEMNT BOLT je povezljiv s KICKR in KICKR SNAP trenažerjema, kar vam omogoča, da se mučite lahko tudi znotraj vaših sten in vam popolnoma nadzira pametna trenažerja, katerim zaupajo svetovni prvaki, kot so trikratni zmagovalci dirke Tour de France – ekipa Team Sky.

STRAVA Live segmenti
STRAVA Live segmenti so v ELEMNT BOLT kolesarski računalnik popolnoma integrirani. Nudi vam natančno stanje trenutnega napredka in kdaj morate stisniti vse iz sebe, da boste presegli svoj cilj.

Product Name: Wahoo Fitness ELEMNT BOLT GPS Limited Edition Bike Computer – stealth
Manufacturer: Wahoo Fitness
Item Code: WAF472452
activity: Bike
transmission standard: ANT+, Bluetooth, WiFi, Wired
expandable memory: no
battery: integrated Battery
device functions: Altitude, Force-Efficiency-Kit, PC-/App-Analysis, GPS, Navigation, HRM optional, Cadence (optional or included), Calorie Consumption, Smart Notifications, Gear Position, Cycle Computer
display size (diagonal): 2.2″
Model year: 2020
Color: Black
weight: 62g
manufacturer item code: WFCC3BLK


    [recaptcha]