+386 2 320 58 03 den@den.si

Pedala Look KEO 2 MAX 2018

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

NOV KEO 2 MAX je izdelek, ki vam bo dal zaupanje, ki ga boste potrebovali, da presežete svoje sposobnosti.

LOOK oblikovalska ekipa je v celoti preoblikovala obliko KEO 2 MAX, kar jim daje novo, zmanjšano linijo, vendar širšo kontaktno površino kar povečuje njihovo učinkovitost.

Tehnologije


Optimizirana kontaktna površina

Območje pedala ima znatno simbolično pomembnost. Je del identitete blagovne znamke in deluje kot neizbrisen podpis na izdelku.

Kontaktna površina novega KEO 2 MAX ohranja močne linije na katerih je bila zgrajena njihova zgodovina. Njegova širina se je povečala na 60 mm, da bi zagotovila večjo platformo in izboljšala stabilnost stopal med pedaliranjem. To ustvarja občutek neprekosljivega udobja, ki ga ni mogoče najti v nobeni drugi stopalki.
Prav tako smo poskušali optimirati prenos moči zahvaljujoč novi 500 mm2 uporabni površini (+ 25% povečanje). Oblika plošče iz nerjavečega jekla je bila pripravljena tako, da se ujemaja s čepom in da ne glede na položaj noge ostaja enak  stik za dosledno delovanje.
Povečanje uporabne kontaktne površine pedala, brez dodatnega povečanja mase, izboljša razmerje med močjo in maso, s čimer postane izdelek še boljši in vam omogoča najboljšo učinkovitost.

Izboljšan profil vretena

Optimiziran je tudi profil vretena novega KEO 2 MAX. Zgrajena je okoli večje jeklene osi «Chromoly Plus»in je sestavljena iz osi z notranjim krogličnim ležajom in igelnim valjčnim ležajom, nameščenim pod kontaktno površino kar omogoča rokovanje z obremenitvijo in optimalno distribucijo.
Med tema dvema ležajema je dodana nova komponenta. Z nazubljenim podložko, ki je bil predhodno uporabljen za držanje ležaja igelnega valja na mestu, je bil zamenjan s koničastim distančnikom. Ta tehnična rešitev zmanjša trenje, povečuje pretočnost in posledično zmanjša geometrična odstopanja telesa pedala.
Edini namen vsote teh izboljšav je bil zagotoviti vam neoporečno zanesljivost.

 

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Pedala Look KEO 2 MAX 2018”


    [recaptcha]