+386 2 320 58 03 den@den.si

Thule Nosilec za kolo Proride 598 black

110.00 

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Po velikem uspehu s strešnim nosilcem ProRide 591 Thule oblikoval izpopolnjeno rešitev za varno in enostavno prevažanje vašega kolesa na strehi. Oblikovalci so veliko pozornosti namenili prilagojeni obliki roke in čolničkov, ki omogočajo pritrditev okvirjev vseh materialov ter plaščev vse tja do dimenzije 3.0 (MTB). 

Zatezni mehanizem strešnega nosilca se lahko pohvali z omejevalcem navora na 7 Nm, ki črvsto oprime spodnjo cev okvirja ter hkrati prepreči poškodbe materiala. Zaradi te lastnosti boste lahko brez skrbi prevažali tudi kolesa s karbonskim okvirjem. Na notranji strani čeljusti roke je dodano tudi večje oblazinjenje, ki bo silo zateznega mehanizma porazdelilo po večji površini. Spodnja čeljust roke je dodatno podaljšana s tem namenom, da prepreči padec kolesa iz strešnega nosilca, dokler le ta ni zaklenjen. Na spodnji strani strešnega nosilca pa se skriva tudi preprost mehanizem, ki vam brez uporabe dodatnega orodja omogoča montažo nosilca v smeri vožnje tudi na sopotnikovi strani.

Strešni nosilec je mogoče z dodanim T-track adapterjem pritrditi na osnovne palice Thule WingBar Edge, Thule WingBar, Thule SlideBar, in Thule AeroBar. Za pritrditev na osnovne palice Thule SquareBar pa boste morali dokupiti Thule adapter 8895.  Dodatno pa vam je na voljo tudi adapter Thule 5981, ki vam bo omogočil, da boste lahko do izbrane lokacije pripeljali svoje “Fat Bike” kolo.

Priporočamo vsem navdušenim kolesarjem, ki iščejo vsestransko uporaben strešni nosilec, s katerim boste lahko do izredne lokacije pripeljali prav vsa svoja kolesa!

Opozorilo:  Nosilec se lahko montira na prečne palice WINGBAR ali AEROBAR, za montažo na prečne palice Thule SquareBar je potrebno dokupiti Thule adapter 8895

Kliknite tukaj za predstavitev nosilca Thule ProRide 598!

Lastnosti:

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Thule Nosilec za kolo Proride 598 black”


[recaptcha]