+386 2 320 58 03 den@den.si

Vittoria Tubular Corsa Elite 25×700 črna 290 TPI

55.90 

Tehnični opis, specifikacije:
Dimenzija: 25×700
Barva: črna
TPI: 290
Tlak: 8 – 12 bar
Teža: 290g
Material: Bombaž (Corespun high-TPI polycotton)
Notranja zračnica: Butil
Zmes gume: Kevlar SiO2 (zmes silkona z dodatkom mikro delcev kevlarja)

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Širši tabular 25c, se uvršča med tekmovalne tubularje srednje tehnologije. Primeren je tako za tekmovanja kot treninge. Tubular je izdelan s veliko tehnologije najboljših plaščev v seriji, zato ponuja idealno razmerje med težo, vzdržljivostjo in nizko težo. Zračnica je izdelana iz gume butyl, zato je izguba pritiska na račun poroznosti minimalna.
Tehnologije:

320 TPI Corespun ohišje
Edinstvena lastnost Vittorie: ohišje ponuja izredno udobje s 320 TPI (gostota niti plašča). Niti so pletene po tehnologiji Corespun, ovijanje niti okrog niti, kar ustvari izjemno trdnost in stabilno konstrukcijo ob čemer je plašč še vedno dovolj fleksibilen.

Gostota konstrukcije ohišja je merjena v enoti TPI – »threads per inch«, najboljši pribljižek temu je »niti na kvadratni centimeter«, gostota niti v plašču na kvadratno enoto. Ohišje predstavlja srce plašča/tabularja, ki je narejeno iz različnih zmesi gume in niti, ki so lahko iz najlona, bombaža, Kevlarja ali Corespun.

Standardni cestni plašči/tabularji so običajno narejeni iz 24 do 55 TPI (gostota niti). Vittoria plašči in tabularji so narejeni iz konstrukcije od 25 do 320 TPI (gostota niti). Resni uporabniki in tekmovalci v iskanju najboljšega plašča največkrat posegajo po plaščih z višjim TPI.

Za večino rekreativnih cestnih kolesarjev je napogostejša izbira plašča v rangu 150 TPI. Plašči 150 TPI nudijo odlično rezmerje med vsestranskostjo, težo, kotalnim uporom, vzdržljivostjo in udobjem. Plašči s 150 TPI so najboljši kompromis med vsemi naštetimi lastnostmi. Zahtevnejši uporabniki bodo najpogosteje posegali po plaščih z višjim TPI, to je nad 200 TPI.

ISOgrip zmes gume
ISO grip ponuja izjemen oprijem pri zavijanju in vsesplošnem manevriranju, ponuja odličen občutek plašča med vožnjo.
ISOgrip je Vittoriin preverjeno standardna zmes plašča, izboljšana skozi leta razvoja in testiranj na največjih dirkah. Zmes gume je najbolj priljubljena med tekmovalci. Najdemo jo na plaščih/tabularjih tekmovalnega ranga.

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Vittoria Tubular Corsa Elite 25×700 črna 290 TPI”


    [recaptcha]