+386 2 320 58 03 den@den.si

Assioma powermeter pedala

Predstavljamo vam cenovno ugoden merilni moč na pedalih. Assioma ponuja različna pedala DUO, UNO, osi DUO-SHI, in nadgradnjo (če že imate Assiomo UNO).

Namestitev pedalov traja le par sekund ter je zamenjava med kolesi zelo preprosta. Assioma ponuja ANT+ ter Bluetooth povezavo, kar pomeni odlično povezavo s telefoni Android ali iOS, kolesarskimi števci ter y vsemi pametnimi trenažerji. Natačnost merjenja moči je  ±1%.

Look KEO kompatibilno!

Vozite Shimano pedala? Potem lahko uporabite samo Assioma osi ter Shimano ohišje pedalov (kompatibilno z PD-R8000, PD-R7000, PD-6800, PD-R550 in PD-R540).

“Senzor Favero Assioma tehta 24,5 gramov. Torej za uporabo merilnika moči na obeh pedalih govorimo o dodatnih 49 gramih na kolesu. To naredi Assioma pedal za najlažjega med merilniki moči na pedalu.”

DC RAINMAKER

Assioma podpira napredne meritve IAV Cycling Dynamics: IAV Power Phase in IAV Rider Position. Te meritve v kombinaciji s klasičnimi podatki o moči omogočajo podrobno analizo tehnike vrtenja pedalov in kako položaj kolesarja na kolesu vpliva na zmogljivosti.
Za razliko od ostalih merilcev moči na meritve Assiome ne vplivajo napake, povezane z nepravilnim vrtenjem pedal (npr. sprint navkreber) ali uporabo ovalnih verižnikov. To je zato, ker je Assioma sposobna zaznati trenutno trenutno kotno hitrost hoda pedala in vam tako zagotoviti stopnjo natančnosti ± 1% v vsaki situaciji.
Assioma DUO zagotavlja podatke o moči posamično na levi in desni nogi; to omogoča natančno opazovanje ne le skupne moči, temveč tudi L / R ravnotežje, učinkovitost navora (TE), gladkost pedaliranja.

Kolesarski senzor moči je zaščiten v ekstremno trpežnem in popolnoma vodotesnem ohišju (IP67), ki nima odprtin. Vse notranje komponente so potopljene in zaščitene v posebni polnilni smoli. Baterije so polnilne ter z enim poljenjem zdržijo vsaj 50ur. Polnilec pedalov je dvojni micro-USB kabel z magnetičnimi konektorji. Tehnični podatki.

Narejeno v Italiji.