+386 2 320 58 03 den@den.si

Gusto Ranger PRO ULTRA 2023

  • Japonska Torayca High Modulus karbonska vlakna T-1000
  • Shimano oprema
  • Vrhunska tehnologija – kompozit karbonskih vlaken z dodatkom t.i “INNEGRA” vlaken, poveča trdnost in elastičnost hkrati
  • Okvir s certifikatom mednarodne kolesarske zveze UCI, ki omogoča uporabo na uradnih tekmovanjih
  • Uporabljajo ga profesionalni kolesarji iz Evrope, Azije, Avstralije in širše na tekmovanjih v koledarju mednarodne kolesarske zveze UCI
  • Doživljenjska garancija na okvir

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Odličen dizajn z asimetrično podobo. Okvir izdelan z najboljšimi materiali na tržišču.

Asimetrična zasnova kolesa

Pogonski sklop na kolesu je seveda na desni strani. Z ojačitvami z najboljšimi materiali na sprednji in zadnji vilici se zagotavlja izjemno trdoto in zmanjšuje deformacijo okvirja pod silo. S tem se zmanjšuje izgubo energije in vložene moči.

INNEGRA in japonska Torayca T1000 karbonska kompozitna tehnologija

Osnovni material je izdelan iz japonskega t.i. Torayca T1000 karbonskega kompozitnega materiala združenega z najlažjimi vlakni INNEGRA. Kombinacija omenjenih materialov izjemno poveča trdnost okvirja, stabilnost in s pravo kombinacijo slojenja tudi dušenje tresljajev.

Asimetrični pogonski sklop

Asimetrično odebeljen pogonski sklop v obliki kaplje zmanjšuje izgubo vložene moči, ki ga povzroča upogibanje materiala pri kolesarjenju.

D Type Frame Design

The upgraded D Type upper tube design with enhancement on Carbon Fiber material greatly improves the frame rigidity for sprinting and climbing. Coupling with INNEGRA shock resistance material, the shock resistance has come to the next level. Giving the rider optimum riding comfortability.

Auro Nano Barva

ANP barva z edinstveno sestavo izboljšuje odpornost na praske in umazanijo. Novo razviti premaz za 40 odstotkov poveča sijaj in ima daljšo trajnost.

Celotna oprema Shimano R8000

GUSTO RANGER Rim je opremljen v celoti s Shimano R8000 in 11-34 zobnimi verižniki, primernimi tako za tekmovalce, kot tudi za rekreativce. ’34 zobnik’ je lahko vaš dober prijatelj tudi v najbolj strme klance.

Attaque 45mm clincher karbonski obročniki

Karbonski obročniki Attaque imajo certifikat mednarodne kolesarske zveze UCI. To pomeni, da je z njimi dovoljeno nastopati na tekmovanjih pod okriljem UCI. Dizajn obročnikov je bil narejen s pomočjo aerodinamičnih analiz. Struktura obročnikov zagotavlja odličen pretok zraka ob sami površini in s tem minimizira zračni upor.

Attaque 45mm karbonski obročniki se lahko uporabljajo s t.i. clincher plašči, kot tudi s t.i. tubeless plašči (‘tubeless ready’). Dva ležaja na prednji in štirje ležaji na zadnji osi zagotavljajo gladko vrtenje.

SELLE ITALIA MODEL X FEATHERLIGHT X-TECH COMPACT SADDLE

The generation of Compact Saddle is here! GUSTO adopts the latest thin, featherlight X-Tech technology saddle from Selle Italia. The Model X saddle is designed and composed with remarkable Flex Control Technology.

XTRM trak za krmilo

Trak za krmilo je izjemno kvalitetno. Uporabljeni material ne vpija umazanije in je pralen. 3 milimetrska debelina traku zagotavlja udobje in dober oprijem, ki je pomemben zaradi varnosti in kontrole kolesa.

Dodatne informacije

Barva

Rdeča

Velikost

L

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Gusto Ranger PRO ULTRA 2023”