+386 2 320 58 03 den@den.si

Novice

Subvencionirana električna kolesa

Konec maja 2024 je bil objavljen javni poziv za uveljavljane subvencije za nakup električnih koles, ki ga lahko koristijo fizične osebe.  Subvencija za e-kolesa Tukaj so na enem mestu zbrana vsa kolesa, ki spadajo v kriterije razpisane subvencije. Izpostavljena je trenutna znižana cena kolesa, na katero dobite še 25 % subvencije. […]

Menjava polnih gum na električnih skirojih

Menjava polnih gum na električnih skirojih Xiaomi, Xplore, Blaupunkt, Robbo, Eco Speed. (8.5″ ter tudi določenih 10″) Cena premontaže z polno gumo (8.5″) je 50€.

Predelava navadnega kolesa v E-kolo!!

V letu 2021 smo pričeli z predelavo vašega kolesa v “raketo” (e-kolo). Možna je predelava v motorjem na gonilki ali v zadnjem pestu. Cena predelave je od 630€ dalje.

Vrednostni bon!

Vrednostni bon Vrednostni bon DenSports je idealno darilo za vsakega aktivnega srečneža.

Servis smuči

Servis smuči Zardi skrbi, da bodo smuči dolgo ohranile robnike in drsno površino, smuči servisiramo ročno. Mažemo z vrhunskimi voski Briko-Maplus in Star.  

Plašči VITTORIA G+ – Graphene

Leta 2015 Vittoria predstavi uporabo revolucinarnega materiala v svojih plaščih imenovanega Graphene. Vittoria je prva razvila primeren postopek za dodajanje Graphena v plašče in s tem zemsi plašča dodati izjemne lastnosti. Graphene je revolucionarni material, katerega oblika je izredno tanka, tako tanka kot listič čistega ogljika. V tej obliki je njegova […]