+386 2 320 58 03 den@den.si

Politika zasebnosti

ODDELEK 1 – KAJ STORIMO Z VAŠIMI PODATKI?

Ko kupite nekaj iz naše trgovine, kot del nakupa in prodajni proces, zbiramo osebne podatke, ki ste nam kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Ko brskate po naši spletni trgovini, smo tudi samodejno prejemati vaš računalnik’s IP (internet protocol) naslov, da bi nam posredujte informacije, ki nam pomaga, da se naučijo o brskalniku in operacijskem sistemu. Email marketing (če je to primerno): Z vašim dovoljenjem vam lahko pošljemo e-pošto o naši trgovini, nove proizvode in druge posodobitve.

ODDELEK 2 – SOGLASJE

Kako ste dobili svoje soglasje? Ko nam posredujete osebne podatke za dokončanje transakcije, preverite, ali vaše kreditne kartice, naročilo ali se dogovorite za dostavo, bomo pomeni, da soglašate z našim zbiranjem in uporabo je, da za določeno razlog samo. Če bomo prosili za vaše osebne podatke za sekundarni razlog, kot so trženje, se bomo bodisi zahteval neposredno za vašega izrecnega dovoljenja, ali vam priložnost, da reči ne. Kako sem se umaknejo svoje soglasje? Če po tem, ko ste se odločili, si premislite, lahko umakne svoje soglasje za nas, da vzpostavi stik z vami, za nadaljnjo zbiranje, uporabo ali razkritje vaših podatkov, kadarkoli, tako, da se obrnete na nas den @den.si

RAZDELEK 3 – RAZKRITJE

Lahko razkrijemo vaše osebne podatke, če smo to zahteva zakon, ali če krši naše Pogoje Storitve.

ODDELEK 4 – TRETJI-STRANKI STORITVE

Na splošno, tretjih ponudnikov, ki jih uporablja nas bo samo zbiranje, uporabo in razkritje vaših podatkov, kolikor je to potrebno, da bi jim omogočili opravljanje storitev, ki jih zagotavljajo, da nam. Vendar pa nekaterih tretjih ponudnikov, kot so plačilni vrata in druge plačilne transakcije, procesorje, imajo lastne izjave o zasebnosti v zvezi s podatki, ki smo zahteva, da zagotovijo, da se jim za nakup povezane transakcije. Za te ponudnike, priporočamo, da si preberete njihove izjave o varovanju zasebnosti tako da boste razumeli način, na katerega vaše osebne podatke bo skrbel za te ponudnike. Zlasti ne pozabite, da nekateri ponudniki se lahko nahaja v ali so objekti, ki se nahajajo na različnih pristojnosti, kot lahko vi ali nas. Tako da, če boste izvoljeni, če želite nadaljevati z posla, ki vključuje opravljanje storitev, ki so tretje osebe, ponudnika storitev, nato vaših podatkov, lahko postane predmet zakonov v pristojnosti(i), v kateri je ponudnik storitve ali njegovi objekti nahajajo. Kot primer, če ste se nahajajo v Kanadi in vaše transakcije se obdelajo za vplačilo, ki se nahajajo v Združenih državah amerike, vaši osebni podatki uporabljajo v dokončanje transakcije, ki je lahko predmet razkritja v Združenih državah zakonodaja, vključno s Patriot Act. Ko zapuščate našo spletno trgovino’s spletne strani ali pa se preusmerijo na spletne strani tretje osebe ali aplikacijo, ki vam niso več urejene s tem pravilnikom o Zasebnosti) ali našo spletno stran’s Pogoji Storitve. Povezave Ko boste kliknili na povezave na našo spletno trgovino, so vas lahko usmeri stran od našega spletnega mesta. Nismo odgovorni za varovanje zasebnosti drugih spletnih strani in spodbujamo vas, da preberete njihove izjave o zasebnosti.

ODDELEK 5 – SECURITY

Zaščititi vaše osebne podatke, bomo sprejeti ustrezne preventivne ukrepe in sledite panogi najboljše prakse, se prepričajte, da je ne neustrezno izgubil, zlorabe, do katerih je mogoče dostopati razkriti, spremenjene ali uničene. Če nam posredujete vaše podatke o kreditni kartici, so šifrirani z uporabo secure socket layer technology (SSL) in shranjeni z AES-256 šifriranjem. Čeprav noben način prenosa preko Interneta ali elektronske hrambe je 100% varno, sledimo vse PCI-DSS zahteve in izvajati dodatne splošno sprejetimi standardi.

ODDELEK 6 – uporabljamo PIŠKOTKE

Ja. Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ali prenese ponudnika storitev za vaš računalnik trdega diska preko vašega Spletnega brskalnika (če dovolite), ki omogoča spletno mesto/ih ali storitev/ih sistemov, da prepozna vaš brskalnik in zajemanje in si zapomni nekatere podatke. Na primer, piškotke uporabljamo, da nam pomagajo in ne pozabite, obdeluje elemente v vašo nakupovalno košarico. Uporabljajo se tudi, da nam pomagajo razumeti vaše nastavitve, ki temeljijo na preteklih ali sedanjih strani dejavnost, ki nam omogoča, da vam zagotovimo boljše storitve. Piškotke uporabljamo tudi, da nam pomagajo, pripravo zbirnih podatkov o prometu mestu in mesto interakcije, tako da vam lahko ponudimo boljše izkušnje stran in orodij v prihodnosti.

ODDELEK 7 – STAROST SOGLASJE

Z uporabo te spletne strani, si predstavljajo, da ste vsaj polnoletni v vaše države ali province prebivališča, ali da ste polnoletni v vaše države ali province prebivališče, in ste dali nam svojo privolitev, da omogočajo vse vaše manjše vzdrževane z uporabo te spletne strani.

ODDELEK 8 – SPREMEMBE TEGA PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da spremeni to politiko zasebnosti kadar koli, tako da preverite, da pogosto. Spremembe in pojasnila začnejo veljati takoj po njihovo objavo na spletni strani. Če naredimo bistvene spremembe tega pravilnika, vas bomo o tem obvestili tukaj, da je bil posodobljen, tako da ste zavedajo kakšne informacije zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi pogoji, če obstajajo, ki jih uporabljamo, in/ali razkrije. Če naši trgovini je pridobljeno ali spoji z drugo družbo, vaši podatki se lahko prenesejo na nove lastnike, tako da bomo lahko še naprej prodaja izdelkov za vas.

Vprašanje IN KONTAKTNE PODATKE, Če bi radi, da: dostop, popraviti, spremeniti ali izbrisati vse osebne podatke, ki jih imamo o vas, register pritožbo, ali pa preprosto želijo več informacij se obrnite na naš den @ den.si