+386 2 320 58 03 den@den.si

Vittoria vložek AirLiner L Enduro/Plus 2,5′-2,7′

49.90 

Compatible with any wheel size (up to 29”), any tubeless valve, and tyre widths from L (2.6 – 2.7)

?>
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

L Enduro/Plus 2,5′-2,7′

Air-Liner izpodbija vse prejšnje navedbe glede stabilnosti proti oprijemu – plašč je lahko stabilen, grippy ter ga z lahkoto vodimo kljub nižjemu pritisku.

KAJ? Vittoria Air-Liner je revolucionaren insert za TUBELESS plašče.
ZAKAJ? Air-Liner povečuje vodljivost ter bočno stabilnost, hkrati pa preprečuje udarce in poškodbe obročev.
•Zaščita: Oba, plašč in obroč sta zaščitena v insertom Air-Liner. Z blaženjem udarcev iz plašča, je obroč zaščiten in onemogoča predrtje zaradi udarcev ob teren.
•Vodljivost: Air-Liner nadomešča zrak v plašču. Zmanjšan volumen zraka omogoča plašču, da se bolj kontrolirano stiska in odziva na udarce v primerjavi s standardno verzijo Tubeless plaščem.
•Učinkovitost: Stranska stabilnost se poveča, hkrati pa profil ohranja mehek in oprijemljiv. Povečuje učinkovitost zavijanje, vzpenjanje ter zavorne lastnosti.
•Trajnost: Visoko zmogljiv polimerni material ima življenjsko dobo 2.000h, dokazano brez defektov s DH spustih na svetovnih pokalih.

Oblika:
Z uporabo okrogle oblike z V-kanali, Air-Liner omogoča progresiven občutek, ker lahko enostavno nastavljamo tlak v plašču.
Zgornji V-kanal omogoča, da je zrak neposredno po tekalno površino. Pri udarcu se najprej upognejo robovi kanala in naredijo Air-Liner debelejši, ko je plašč stisnjen. Hkrati je profil fleksibilen, kar povečuje vodljivost brez zmanjšanja odpornosti proti udarce.
Spodnji V-kanal omogoča enostavno in fino uravnavanje zračne komore in omogoča popolno združljivost vseh stilov ventilov.
Stranska oblika ima enako obliko kot plašč in podpira večji kontaktni prostor v stranskih stenah ohišja pnevmatike. Stabilnost pnevmatike Side-to-Side se poveča, vendar je tekalna plast še vedno mehka in vodljiva.
Vse te lastnosti izboljšajo lastnosti zavijanja v ovinkih, vzpenjanje in zavorne lastnosti.

Značilnosti:
Kolesarji največkrat izbirajo med hitrostjo in oprijemom.
Zrak je edini dejavnik, ki preprečuje da se obroč ne deformira pri udarcih, ki nastanejo od terena. Medtem ko želimo od plašča vodljivost in oprijem, kar pomeni, da mora biti plašč dovolj mehak da se prilagaja terenu.
Air-Liner izničuje tradicionalen kompromis med stabilnostjo in oprijemom in dovoljuje plašču, da ostane stabilen, oprijemljiv in vodljiv.

Življenjska doba:
Air-Liner je narejen iz polimera visoke gostote, ki je posebej zasnovan za to uporabo.
Zelo vzdržljiv material je bil preizkušen na predvideno življenjsko dobo 2.000h pri normalni uporabi. Uspešno so teorijo potrdili kolesarji med spusti po vsem svetu.
Air-Liner je v celoti vodoodporen in ne vpija tekočine proti predrtju, ki je prav tako nameščena v plašču.
To zagotavlja stalno in dosledno delovanje čez celotno sezono in omogoča, da tekočina proti predrtju še vedno odlično opravlja svojo nalogo.

Tehnični opis

Teža 200g

Dodatne informacije

Velikost

L

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Vittoria vložek AirLiner L Enduro/Plus 2,5′-2,7′”

Error: Contact form not found.